Möt mig på Barnmässan i Karlstad!

banner_barnmassan

Just nu är jag i full färd med att förbereda mig på att ställa ut på Barnmässan i Karlstad den 27 – 29 mars. Jag och min Family-lab-kollega Sandra Jonsson kommer att finnas på plats och föreläsa och möta föräldrar i vår monter.

Hos oss kan man boka en individuell gratis minikonsultation, tävla om SPA-helger för föräldrar, titta, prata och köpa Jesper Juuls böcker och artiklar, m.m.

Välkommen!

Vi erbjuder följande korta föreläsningar, en per dag i nämnd ordning:

  • ”Lägg grunden till god självkänsla!” med Candra Karlholm. Det pratas mycket om självkänsla i dessa dagar, och det är bra! Självkänsla handlar om att känna sig själv, och om hur man förhåller sig till sig själv – och vart vi än går så är vi ju där, i våra liv, så det säger sig självt att självkänslan är grundläggande för vår upplevelse av livet.Välkommen till ett kort prat om självkänsla! Kan man ge sina barn självkänsla? Kan man förbättra sin egen? Vad när självkänslan och vad bryter ner den? Vad är skillnaden mellan självkänsla och självförtroende? Får man säga att barnen är duktiga?
  • ”Ditt kompetenta barn – stötta på rätt sätt”  med Sandra Jonsson. Vill du veta hur ditt barn kan utveckla en god självkänsla, sätta gränser och värna sina egna behov? Vill du få inspiration om hur du kan få en härlig och trivsam atmosfär i din familj? Efter detta korta prat kommer du veta mer om hur fantastiskt kompetent ditt barn är och vilket ansvar barnet kan ta och vad som vilar på oss föräldrar. Du får veta lite mer om hur du får ditt barn att känna sig värdefull, vad du kan göra för att stödja ditt barn för att utveckla sin personlighet och hitta sitt rätta jag.
  • ”Det närmaste vi kommer en ‘quick fix’ i föräldraskapet” med Candra Karlhom. När vi får barn innebär det fantastiska möjligheter till utveckling och växande för våra små, men även för oss vuxna. Föräldraskapet kan vara en källa till mycket glädje, men också till frustration och förvirring. Det är lätt att känna sig vilse, utmattad eller rent ut sagt förbannad i vissa lägen. Då önskar man sig kanske en magisk formel eller en manual som får familjelivet att flyta smidigt. Någon som säger “gör såhär, så blir allt bra!” – och att det fungerar! Men så enkelt är det oftast inte.I Family-lab lyfter vi fram de inre värdena, och fokuserar på relationen mellan barn och vuxen snarare än metoder och modeller för uppfostran. Vi vill stödja föräldrar att hitta personligt förankrade förhållningssätt, och inspiration och tillförsikt i föräldraskapet. Vi har ingen ‘quick fix’ eller standardmodell för hur föräldraskapet ska utformas, utan menar att den viktigaste föräldrautbildningen är den man får löpande i relation till sina barn. MEN självklart finns det kunskap och erfarenheter som kan vara oss till hjälp, och visst finns grundvärden och praktiska förslag som kan göra skillnad! Vi bjuder på några av våra bästa tips – välkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: