“Här är jag. Vem är du?” Föräldrakurs på Mamita.

dreamstime_m_11227207
Söndag den 15 november och söndag den 22 november kl. 10.00 – 13.00.

Föräldrar idag lever delvis i en annan värld än den de själva växte upp i. Möjligheterna är många, valen oändliga och utmaningarna, ja, de saknas inte heller! Hur kan man egentligen hitta mer klarhet och tillförsikt som förälder, och skapa det samspel man längtar efter i sin familj? Alla familjer är unika. Det finns alltså ingen manual, ingen generell steg-för-steg-lösning för hur man kan bli ”den perfekta familjen”. Däremot uppstår det för de flesta av oss motsättningar och konflikter som faktiskt bottnar i samma grundvillkor.

Välkommen till en kurs fördelad på två förmiddagar, där föreläsning varvas med frågor och diskussion. Ur kursinnehållet: Föräldraledarskap och samspel. Barns kompetens och samarbete. Självkänsla och självförtroende. Personligt ansvar, integritet och gränser.

Jesper Juul är familjeterapeut och författare, och har arbetat med tusentals familjer för att hjälpa dem att hitta vägar till konstruktivt och kärleksfullt samspel. Jag är seminariehandledare utbildad av hans organisation för utbildning och rådgivning, Family-lab, mindfulnessinstruktör, dramapedagog och tvåbarnsmamma. Mer om mig.

Pris: 995 kr. Fika ingår. På Mamita, Vikingagatan 29, Stockholm. Anmälan här.

OBS! Gratis inspirations- och introduktionskväll torsdagen den 1 oktober, även den på Mamita. Läs mer och anmäl dig här.

 

1 thought on ““Här är jag. Vem är du?” Föräldrakurs på Mamita.

  1. […] november håller jag föräldrakursen “Här är jag! Vem är du?” två söndagsförmiddagar på Mamita. Inspirationskvällen den 1 okt kan ses som en fristående […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: