Nio attityder i mindfulness

 

De nio attityderna i mindfulness: acceptans, icke-dömande, tillit, tålamod, nyfikenhet, tacksamhet, generositet, icke-strävan och att släppa taget, är alla något vi kan praktisera och utforska medvetet. De är som dörrar, vägar och destinationer på samma gång. 

Nu finns mina vägledda mindfulnessövningar, en för varje attityd, tillgängliga som ljudböcker på Bokus, CDON och Adlibris. Du kan köpa, ladda ner och lyssna hemma. Det finns också en samlingsutgåva med alla nio.

Meditationerna finns också på NextoryStorytel och Mofibo. Du som är medlem där lyssnar fritt hur mycket du vill och du som ännu inte är medlem kan prova gratis i två veckor!

Övningarna är c:a 20 minuter långa . Praktisera alla attityderna eller fördjupa dig i en och samma under en längre tid och se vad som händer. Det du ger din uppmärksamhet, tid och närvaro växer!

Att praktisera de nio attityderna handlar om att lägga fokus på något som redan finns i oss och lära känna det, igen och igen. Att träda in där och möta livet därifrån. Det kan jag varmt rekommendera.

Såhär säger användare på Storytel:

 • Det här är en färdighet, som jag ständigt behöver öva, även som nybliven pensionär. Candra är bästa tänkbara guide. / Torgust (om “Icke strävan).
 • Jag älskar denna serie och författarens behagliga inläsning. Inget flum eller andra påhittade konstigheter. Att lära sig leva med dessa attityder hjälper mig till ett harmoniskt liv i balans. / Cinna
 • Jag tycker dessa böcker är jättebra, konkret mindfulness som är lätt att ta in och träna på när man vill! Alla böcker är upplagda på liknande sätt. De andra tycker jag är nån blandning mellan mindfulness, Gud och andligt, vilket tyvärr inte passar mig. Så blir det för flummigt, testa denna serie. / Mattias35
 • Bästa mindfulness-rösten. Enkel, vacker, sann och skön. Tack Candra! Lyssna du som funderar på ett skönare tillstånd. / Dagenspepp
 • Mjuk skön röst som tog mig ner i djupaste avspänning. Tillit är stort. Tillit är angeläget. Tillit skapar trygghet och just det förmedlar Candra!

 

 

 

 

 

1 thought on “Nio attityder i mindfulness

 1. Darek Uhrberg

  Hej läst på FB ang de cd och attityder låter väldig spännande tror jag skulle behöve lite hjälp på vägen. Hör gärna av dig om Du kan. Känner lire Kajsa:)
  Tel 0728545333
  Med vänlig hälsning,
  Darek

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: