Nya meditationer

Två nya meditationer finns nu tillgängliga i nätbokhandlarna och på ljudbokssajterna!

– De här meditationerna spelade jag in efter en kurs i Somatic Experiencing. Jag var så tagen av hur djupt in i närvaro vi kan komma med lyhördhet för sensationerna i kroppen, och hur mycket gott som är tillgängligt för oss, ögonblick för ögonblick. Mycket handlar om vad vi väljer att fokusera på. Så jag är verkligen glad att kunna erbjuda de här övningarna för den som vill ta en stund för utforskande!

Vän med kroppen

Kroppen är vårt hem, vår fasta punkt, en förutsättning för vårt liv och medvetande. Ändå är det lätt att ta den för given, glömma bort den, eller betrakta den med kritiska ögon framför spegeln. Det här är en övning för dig som väljer att ta en stund för att känna in kroppen och lyssna till den. Det har du allt att vinna på – att vara vän med din kropp!

 

 

Hållen av livet – hitta dina resurser

En övning där du tränar dig att för en stund fokusera på det som stärker och när dig, det som ger dig glädje och tillförsikt.

Vi är ofta snara att vara kritiska, speciellt mot oss själva, och ser brister och svagheter snarare än allt som vi har och som är för oss. Självklart kan kritiskt tänkande och urskiljningsförmåga vara tillgångar i vissa situationer, men det behöver finnas balans och det får inte ta över. Om vi bara ser fel och brister missar vi allt gott som för tillgängligt för oss här och nu och som är grunden för alla våra möjligheter.

Så istället för att sträva mot horisonten, efter ”mer” och ”bättre” eller efter det som fattas dig –stanna upp. Hitta dina resurser och lägg märke till hur det påverkar dig.

 

Lyssna till meditationerna här

ERBJUDANDE: Lyssna obegränsat på allt, gratis, utan förbindelser i 20 dagar på Nextory. (Normalt är det gratis i 14 dagar. Kampanjkoden är ifylld om du går in via länken.)n

Här hittar du alla mina meditationer på ljudbokssajterna: Nextory, Storytel och Bookbeat.  Och här finns en jämförelse av sajterna som kanske är av intresse för dig som ännu inte har abonnemang.

Här hittar du alla mina meditationer i nätbokhandlarna: Bokus, Adlibris.

Dela gärna med dig av din upplevelse

Välkommen att betygsätta / recensera direkt i din app / nätbokhandel, gilla på Facebook eller kontakta mig och berätta hur det är för dig att göra övningarna!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: