A Year to Grow

ÄNTLIGEN! Jag vet värdet och glädjen i att ha ett sammanhang för personlig utveckling, medveten närvaro och självledarskap. Där man får inspiration, frågor att utforska, och någon att göra det med. Att ha tillgång till ett sådant sammanhang utan att behöva resa, under ett helt år, med lysande guider för den inre resan – det är WOW för mig. Så nu är jag stolt och glad att kunna erbjuda detta under 2021, i det nätbaserade programmet A Year to Grow: en inre upptäcksresa i samklang med årstiderna!

Varmt välkommen! / Candra

 

PROVA A YEAR TO GROW GRATIS I JANUARI!

Varje månad möts vi live online i grupp vid två tillfällen. Genom guidad meditation, reflektion, utforskande samtal med andra deltagare samt frågor och svar med Candra och gästlärare ShantiMayi, Svagito Liebermeister och Bob Hansson får du inspiration, stöd och kontinuitet i fördjupandet av medveten närvaro och självledarskap. Mitt i ditt eget liv, där det som bäst behövs!

Programmet följer årstiderna och startar med två öppna och gratis möten 12 och 26 januari! Du kan delta helt utan kostnad eller förpliktelser.