Familjekonstellationshelg på Björnbacka Retreat Center
Familjekonstellationer med Candra på Björnbacka Retreat Center
Helgworkshop på vacker kursgård strax söder om Stockholm! Välkommen.

Äntligen en möjlighet att utforska familjekonstellationer längre än bara en dag! Välkommen till en helg på Björnbacka Retreat Center utanför Stockholm, där vi kombinerar meditation och konstellationsarbete.

Fredag 27 oktober kl. 17.30 ? söndag 29 oktober kl. 15.00, 2023.

Välkommen att uppleva denna kraftfulla metod för personlig utveckling och insikt!

Familjekonstellation är ett sätt att bli medveten om den underliggande dynamiken i våra familjesystem, som påverkar oss i våra liv. Metoden kan användas för att upptäcka djupare sanningar om en viss situation, relationer eller frågor relaterade till arbete, pengar och hälsa. Det är också ett sätt att läka trauman från det förflutna, hitta acceptans och förståelse och sann inre styrka.

Att delta i en familjekonstellationsworkshop är ofta en mycket gripande och insiktsfull upplevelse. Vi sätter upp konstellationer av deltagarnas familjesystem med hjälp av representanter från gruppen. I ett slags rollspel följer representanterna inre impulser som kommer från det systemiska fältet och på så sätt blir dynamiken inom systemet synlig. Vi utforskar vad som hindrar flödet av kärlek och livskraft, och vad som behövs för att återställa det.

Välkommen till härliga Björnbacka Retreat Center 40 minuter söder om Stockholm. Vi blir serverade god vegetarisk mat och kan njuta i en härlig miljö. Björnbacka erbjuder plats för återhämtning, inspiration och personlig utveckling. Här bjuds vi in till att stanna upp, lyssna inåt och komma i kontakt med oss själva.

EARLY BIRD PRIS VID ANMÄLAN SENAST 15 JULI: 5295 kr* (inklusive kost och logi i fint dubbelrum)!

Från 16 juli är priset 5 995 kr* / person.

*25 % moms tillkommer för företag.

Begränsat antal platser! Din plats reserveras efter mejlkontakt och inbetalning av den icke återbetalningsbara bokningsavgiften på 400 kr.

Mer info och bokning ? kontakta Candra: candra@candrakarlholm.com.

Mer
aktuellt