Familjekonstellationshelg på Sörby retreatcenter
Helgworkshop på härliga Sörby retreat 21 - 23 april! Välkommen.

Äntligen en möjlighet att utforska familjekonstellationer längre än bara en dag! Välkommen till en helg på Sörby retreatcenter i Halland, där vi kombinerar meditation och konstellationsarbete.

Fredag 21 april kl. 18.00 ? söndag 23 april kl. 15.00.

Välkommen att uppleva denna kraftfulla metod för personlig tillväxt och insikt!

Familjekonstellation är ett sätt att bli medveten om den underliggande dynamiken i våra familjesystem, som påverkar oss i våra liv. Metoden kan användas för att upptäcka djupare sanningar om en viss situation, relationer eller frågor relaterade till arbete, pengar och hälsa. Det är också ett sätt att läka trauman från det förflutna, hitta acceptans och förståelse och sann inre styrka.

Att delta i en familjekonstellationsworkshop är ofta en mycket gripande och insiktsfull upplevelse. Vi sätter upp konstellationer av deltagarnas familjesystem med hjälp av representanter från gruppen. I ett slags rollspel följer representanterna inre impulser som kommer från det systemiska fältet och på så sätt blir dynamiken inom systemet synlig. Vi utforskar vad som hindrar flödet av kärlek och livskraft, och vad som behövs för att återställa det.

Välkommen till härliga Sörby retreatcenter utanför Falkenberg, drygt en timme söder om Göteborg. Vi blir serverade god vegetarisk mat från kursgårdens eget kök och vi kan njuta av det underbara kulturlandskapet och flera vackra trädgårdsrum. Den unika miljön erbjuder plats för återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En plats som inbjuder till att stanna upp, lyssna inåt och komma i kontakt med sig själv. Som massage för själen i närvaro med vad som är viktigast just nu. 

Mer info och bokning ? kontakta Liselotte på Sörby: liselotte@pointofok.com

Mer
aktuellt