Familjekonstellationshelg på Ängsbacka

Äntligen en möjlighet att utforska familjekonstellationer längre än bara en dag! Välkommen till en helg på Ängsbacka kursgård, Molkom, där vi kombinerar meditation och konstellationsarbete.

Fredag 10 mars kl. 18.00 – söndag 12 mars kl. 13.00. Workshopen hålls på engelska.

Välkommen att uppleva denna kraftfulla metod för personlig tillväxt och insikt! Boka här.

Familjekonstellation är ett sätt att bli medveten om den underliggande dynamiken i våra familjesystem, som påverkar oss i våra liv. Metoden kan användas för att upptäcka djupare sanningar om en viss situation, relationer eller frågor relaterade till arbete, pengar och hälsa. Det är också ett sätt att läka trauman från det förflutna, hitta acceptans och förståelse och sann inre styrka.

Att delta i en familjekonstellationsworkshop är ofta en mycket gripande och insiktsfull upplevelse. Vi sätter upp konstellationer av deltagarnas familjesystem med hjälp av representanter från gruppen. I ett slags rollspel följer representanterna inre impulser som kommer från det systemiska fältet och på så sätt blir dynamiken inom systemet synlig. Vi utforskar vad som hindrar flödet av kärlek och livskraft, och vad som behövs för att återställa det.

Välkommen till härliga Ängsbacka utanför Karlstad i Värmland! Här kan du välja att bo i enkel-, dubbel- eller flerbäddsrum under kursen. Vi blir serverade god vegetarisk mat från kursgårdens eget kök och vi kan njuta av den härliga skogen intill eller promenera till Molkomssjön. Ängsbacka är en av Sveriges mest välkända och etablerade kursgårdar för personlig utveckling – här finns, sedan 1997, en levande och kreativ miljö för alla som längtar efter inre växt och inspirerande gemenskap.

Det tar c:a 3,5 h att åka från Stockholms Central till Ängsbacka med tåg till Karlstad och buss till Molkom. Från Göteborgs Central är restiden ungefär samma. Med bil kan du räkna med lite under fyra timmar.

Pris inkl. kurs, kost, moms och logi

…i enkelrum: 3 970 kr. …i delat dubbelrum: 3 500 kr. …med eget boende på annat håll: 2 600 kr.

Boka via Ängsbacka!

Mer
aktuellt