För kvinnor

Självledarskap för kvinnor

Självledarskap handlar om inre förankring. Det bygger på självkännedom och medveten närvaro. Vi fördjupar det genom att praktisera mod, sårbarhet och autenticitet.

Att leva mer medvetet handlar om att vakna upp och möta verkligheten sådan den är. Det är något vi kan träna på! Kroppen är till stor hjälp, för kroppsförnimmelserna är alltid här och nu. Det finns också många andra sätt att byta nivå från ”autopilot” till medvetenhet. I vår föreläsning om självledarskap pratar vi om de olika steg som syns på bilden ovan.

– Vill du utforska självledarskap för kvinnor?
  1. Vi erbjuder en gratis pdf med självstudiefrågor; beställ i formuläret nedan.
  2. Vägledda övningar att göra på egen hand. Du hittar våra guidade meditationer Systerskap, Din kvinnokropp och Du duger! på t.ex. Nextory, Storytel, Bookbeat, Bokus och Adlibris.
  3. Meddela i formuläret om du vill ha utskick om live-träffar och nyheter!

Candra Karlholm och Maria Vikman har lett grupper för kvinnor i Stockholm tillsammans under många år. 

Maria Vikman har mer än 30 års erfarenhet av personlig utveckling och självkännedom.

Med sin entreprenöriella sida har hon startat och drivit ett tiotal olika verksamheter inom vitt skilda branscher, t.ex. hälsa och kommunikation. Hon var en av grundarna till Stockholms Ledarinstitut  (2003) där hon bl.a. tränade mellanchefer på HP Sverige i feedback, svåra samtal och teamutveckling.

De senaste tio åren har hennes egen fördjupning skett naturligt och lett henne in på vägen att bidra till kvinnors utveckling och självledarskap. Hon har bl.a. gått Awakening Women’s cirkelledarutbildning och leder regelbundet  kvinnogrupper. Maria är en uppskattad kursledare och leder med lyhördhet och humor och är djupt förankrad i att omsätta det man lärt sig i kursrummet i vardagsverkligheten.

Till vardags arbetar Maria med på en naturläkarmottagning med kvinnors hälsa.

flowers circleCandra Karlholm är mindfulnessinstruktör och dramapedagog med humanistisk universitetsexamen, med mer än femton års erfarenhet inom personlig utveckling och självkännedom. Utgångspunkten för hennes arbete med människor är medveten närvaro och aktivt lyssnande utan dömande, vilket är mycket fruktbar mark för möte och utveckling. Candras förmåga att möta människor på den nivån, att lyssna till dem och föra en utvecklande dialog, kommer av många års utbildning och praktiserande.

Candra är också seminariehandledare utbildad av Family Lab, författaren och familjeterapeuten Jesper Juuls organisation för utbildning, undervisning och rådgivning. Hon har också gått Awakening Women’s cirkelledarutbildning och leder regelbundet  kvinnogrupper.

Vill du vara med eller veta mer?

 

Porträttbild av Anders Rosenberg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: