Om

Candra karlholm

Jag har utforskat, fördjupat och praktiserat metoder för självkännedom och medveten närvaro i mer än 20 år.

Mitt intresse för lärande som omfattar mer än det rent intellektuella fick mig att utbilda mig till dramapedagog (fil.kand.) men under större delen av sitt yrkesliv har jag arbetat som egenföretagare i Spread the Word, som arrangerar event och retreater med några av de största i branschen: Eckhart Tolle, Byron Katie, Deva Premal och Miten, m.fl.

Sedan 15 år håller jag också själv kurser, samtalscirklar och föreläsningar samt erbjuder individuell vägledning för människor som söker stöd och guidning i sina livsprocesser. Numer gör jag också en del av detta detta digitalt; programmet A Year to Grow innehåller många delar av mitt arbete och är helt nätbaserat.

Sedan 2015 har jag utbildat mig i systemiskt konstellationsarbete (familjekonstellationer) och ”the zen way of counseling” med psykoterapeuten Svagito Liebermeister. Numer erbjuder vi två tillsammans ”Online Teachings with Svagito.”

Jag är även seminariehandledare utbildad av Family-lab, mindfulnessinstruktör, vedic artlärare och kvinnogruppsledare utbildad av bl.a. Awakening Women. Jag är mamma till två döttrar och bor med dem i Svenshögen utanför Göteborg.

 

Grunden för arbetet är alltid medveten närvaro: ett öppet, vänligt och icke-dömande bemötande av det som är, som det är – även då det inte är som man skulle vilja att det vore. Här börjar resan. Välkommen!