Familjekonstellationer med Svagito
Systemiskt konstellationsarbete är ofta djupt transformerande, särskilt när det faciliteras av en erfaren, insiktsfull, närvarande och orädd person som Svagito Liebermeister. Här finns chanser att ta del av hans arbete!

I september 2024 kommer min lärare Svagito Liebermeister till Kärlingesund utanför Uddevalla och håller en åttadagars grundkurs, nivå 2, i systemiskt konstellationsarbete på plats. Det här är ett av de i särklass mest transformerande arbetena jag känner till för personlig utveckling och Svagito är en mästare! Du kan gå kursen för din egen skull och också som ett första steg för att lära dig att använda den i arbete med människor.

Konstellationsarbete kan hjälpa dig att läka saker på ett djupt plan och hitta mer livskraft, klarhet och medveten kärlek!

Systemisk konstellation är en metod för att:

  • undersöka viktiga problem som du brottas med just nu
  • bli medveten om underliggande orsaker
  • hitta vilka konkreta steg du kan ta för att läka och växa i kärlek och medvetenhet

Många deltagare upplever stora skiften och insikter som klienter eller representanter i en familjekonstellation – inte sällan också genom att bevittna och känna igen sig i någon annans session.

Det här arbetet måste upplevas – det kan hjälpa dig åstadkomma stor förändring i ditt liv!

Jag rekommenderar detta helhjärtat till alla som vill uppleva denna metod att växa i kärlek och medvetenhet, på ett praktiskt, förkroppsligat och ofta djupt rörande sätt!

Kontakta mig för mer information.

Mer
aktuellt