Mindfulness

Medvetenhet är grundförutsättningen för personlig växt. Lyssna till vägledda meditationer eller delta i onlineprogrammet A Year to Grow!

Vi har alla kapacitet till uthållig, hjärtlig närvaro och fokus. Men precis som musklerna i kroppen kan det behövas träning för att stärka den förmågan. Annars dras vi med i tankeströmmen och är mentalt någon annan stans istället för här, där själva livet faktiskt händer.

Forskning visar att det räcker med träning över en 8-veckorsperiod (c:a 25 h) för att få varaktiga, mätbara resultat. Men det kan vara svårt att göra meditation till en vana! En kurs eller vägledda övningar att göra själv kan vara bra stöd för att sätta igång, upprätthålla en träning eller få nya ingångar och fördjupande.

Meditera med mig

Här hittar du mina inspelade mindfulnessövningar. De har lyssnats till tusentals gånger och uppskattas av såväl nybörjare som erfarna meditatörer för en behaglig inläsning och en lättbegriplig, praktisk approach.

Du som vill ha vägledning och sällskap på vägen när du utforskar meditation är varmt välkommen till mitt mindfulnessbaserade onlineprogram för personlig utveckling: A Year to Grow! Prova på gratis 11 januari och/eller 25 januari kl. 19.00. Anmäl dig nu – du får även länk till inspelningen!