Mindfulness

Mindfulness, medveten närvaro, praktiseras genom uppmärksamhet från ögonblick till ögonblick. Så enkelt. Och ändå så svårt! Hur mycket är vi här med det som är?

Vi har alla kapacitet till uthållig, hjärtlig närvaro och fokus. Men precis som musklerna i kroppen kan det behövas träning för att stärka den förmågan. Annars dras vi med i tankeströmmen och är mentalt någon annan stans istället för här, där själva livet faktiskt händer.

Forskning visar att det räcker med träning över en 8-veckorsperiod (c:a 25 h) för att få varaktiga, mätbara resultat. Men det kan vara svårt att göra meditation till en vana! En kurs eller vägledda övningar att göra själv kan vara bra stöd för att sätta igång, upprätthålla en träning eller få nya ingångar och fördjupande.

Mina inspelade mindfulnessövningar finns tillgängliga på meditationonline.se. De har lyssnats till tusentals gånger och uppskattas av såväl nybörjare som erfarna meditatörer för en behaglig inläsning och en lättbegriplig, praktisk approach.

Anmäl dig här för att få ett mejl nästa gång jag håller en mindfulnesskurs! Det gör jag just nu mest online, på Zoom, där det faktiskt går utmärkt att få till både gruppkänsla, dialog och ett hållet rum för utforskande.

Bokning & Förfrågningar

Grundris: 750kr

Moms tillkommer för företag.