Konstellationsdag i Stockholm
Välkommen till en familjekonstellationsworkshop i Stockholm den 25 februari.

Välkommen till en dag på härliga Mamita Sthlm då vi använder meditation och systemiskt konstellationsarbete för personlig utveckling!

Att delta i eller vid en familjekonstellationsuppställning kan hjälpa oss att klargöra vad som driver oss och vad som hindrar oss på olika sätt i livet. Det är ett sätt att komma i kontakt med djupare sanningar om en situation, om våra liv, om våra relationer. På så vis kan problem finna sin lösning och det som upplevdes som svårt kan bli lättare att bära.

Datum: söndag 25 februari 2024.

Lokal: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm.

Tid: 10.00 ? 16.30 med paus för lunch. Ta med egen och värm eller gå ut på något matställe i närheten.

Priset 1200 kr inkluderar te och frukt. (För företag tillkommer 25 % moms.)

ANTAL PLATSER ÄR BEGRÄNSAT i denna lokal och BOKNING OBLIGATORISK! Anmäl dig direkt till Candra: candra@candrakarlholm.com (bokningsformuläret här på sidan fungerar tyvärr inte just nu!). Din plats är bokad när betalning också mottagits, t.ex. via Swish.

Läs mer om familjekonstellationsarbete och se kort film här.

Exempel på omdömen från tidigare deltagare:

?Det har varit timmar av mjuk närvaro, koncentration, medkänsla, kärleksfullhet och ödmjukhet som öppnat mitt hjärta igen och gett mer förståelse för vad det kan innebära att leva här som människa.?

”Fantastisk metod för att se det som kanske varit dolt. Candra är helt magiskt grym på att känna in och förmedla, dirigera energin. Magisk upplevelse i att se hur stora och ändå så vanliga vi alla är. Oerhört tacksam. Jag kommer igen.”

”Att ’växa i kärlek’ gör jag gärna tillsammans med Candra. Hennes värme, trygghet, klarhet och mod är bedövande vackert och väldigt inspirerande. Jag älskar familjekonstellationer för att utvecklas. Candra är en av de bästa! Kom du också!”

?Candra har en förmåga att stå still när det stormar inom deltagarna som gör det möjligt för oss som är där att bara fokusera på processen. Därigenom blir det plats för små och stora mirakel inom oss.?

Mer
aktuellt