Familjekonstellationsdag på Himladal
Konstellationsworkshop på Himladal 17 mars! Välkommen.

Välkommen till en helg på vackra Himladal 50 min. från centrala Göteborg, där vi kombinerar meditation och konstellationsarbete.

Söndag och 17 mars 2024 kl. 10.00 – 17.00.

Välkommen att uppleva denna kraftfulla metod för personlig tillväxt och insikt!

Familjekonstellation är ett sätt att bli medveten om den underliggande dynamiken i våra familjesystem, som påverkar oss i våra liv. Metoden kan användas för att upptäcka djupare sanningar om en viss situation, relationer eller frågor relaterade till arbete, pengar och hälsa. Det är också ett sätt att läka trauman från det förflutna, hitta acceptans och förståelse och sann inre styrka.

Att delta i en familjekonstellationsworkshop är ofta en mycket gripande och insiktsfull upplevelse. Vi sätter upp konstellationer av deltagarnas familjesystem med hjälp av representanter från gruppen. I ett slags rollspel följer representanterna inre impulser som kommer från det systemiska fältet och på så sätt blir dynamiken inom systemet synlig. Vi utforskar vad som hindrar flödet av kärlek och livskraft, och vad som behövs för att återställa det.

Välkommen till härliga Himladal i Seglora, knappt en timme från Göteborg. Vi blir serverade god vegetarisk lunch och fika från kursgårdens eget kök och vi kan njuta av det underbara kulturlandskapet. Den unika miljön erbjuder plats för återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En plats som inbjuder till att stanna upp, lyssna inåt och komma i kontakt med sig själv.

Pris: 1050 kr.

Mer info och bokning – kontakta Ingrid på Himladal: welcome@himladal.se.

Mer
aktuellt