Konstellations-workshops​

Systemiskt konstellationsarbete (familjekonstellationer) är ett sätt att klargöra vad som driver oss och vad som hindrar oss i livet. Det är ett sätt att komma i kontakt med djupare sanningar om en situation, om våra liv, om våra relationer. På så vis kan problem finna sin lösning och det som upplevdes som svårt kan bli lättare att bära. 

Såhär går en konstellationsuppställning på plats till:

Jag arbetar med en person i taget som börjar med att definiera det som hen vill undersöka. Det kan t.ex. röra sig om problem i nära relationer, arbete, sjukdomar osv. Vi ställer upp representanter för relevanta personer (dessa utses bland deltagarna i gruppen) och observerar dynamiken mellan dem. De rör sig utifrån de inre impulser de får till sig.

Jag bidrar sedan utifrån observation, erfarenhet och förnimmelse med input för att stödja utvecklingen mot läkning, större medvetenhet och kärlek. Det kan ske genom att jag påpekar vad jag ser, att jag ställer frågor till representanterna eller genom att jag ger dem meningar att säga som klargör och förlöser.

I mina kurser väljer jag på plats vilkas konstellationer vi ställer upp. Alla närvarande får tillfälle att lära sig av alla konstellationer oavsett om man är deltagare, representant, klient eller som jag, facilitator.

Inga förkunskaper krävs för att delta.

Undrar du något mer, välkommen att höra av dig! . 

Det är också möjligt att använda sig av symboler och göra en konstellationsuppställning utan mänskliga representanter. En sådan session går även att göra online. Jag berättar gärna mer om du är intresserad.

Jag har utbildats av Svagito Liebermeister som kombinerar metoden med traumahealing (somatic experiencing) och Oshos aktiva meditationer, m.m.

KOMMANDE KONSTELLATIONSKURSER:

HELDAG Rising in Love konstellationsdag , 25 februari kl. 10 - 16.30 på Mahalaya Center for Holistic Growth, i Kviberg, Göteborg. Anmälan nedan. 695 kr.

HELDAG på Solhälla Kursgård, Svenshögen, 1 april. Kl. 10 – 18.30 och middag därefter. Pris 1450 kr inkl. kurs, kundalini meditation, lunch, fika och middag. Boka nedan.

HELGKURS 21 - 23 april på Sörby Retreat center i Halland. Start fredag kl. 18.00 med middag, avslut söndag kl. 15.00 Pris: 3 800 kr inkl kursledning, kost och logi i tvåbäddsrum Anmälan till: liselotte@pointofok.com

HELDAG på Mamita Sthlm 13 maj. 1100 kr. 10 - 16.30. Boka nedan.

HELGKURS 27 - 29 oktober, Björnbacka, utanför Stockholm.

Se mer om respektive kurs under "Aktuellt" här på hemsidan.

Bokning & Förfrågningar

Pris beror på var kursen hålls.

Moms tillkommer för företag.